Rawat Kanser Sebelum Parah

Assalamualaikum… Semua Pembaca…

Tok Aki akan meneruskan topik berat berkenaan cara merawat kanser secara tradisional pada entri kali ini.

Namun Tok Aki ingin menegaskan bahawa, sokongan kuat disertai motivasi daripada keluarga dan kenalan rapat menyuntik semangat serta keyakinan kepada penghidap kanser supaya kuat melawan penyakit.

Ini adalah antara nilai integriti terbaik dalam memberi ruang kepada penghidap kanser ketika bertarung menentang penyakit yang selama ini menganggap mangsa hanya menanti saat kematian.

Tok Aki ada berjumpa dengan rakan lama Tok Aki, biarlah sekadar Tok Aki sebut nama sebagai Man.

Rawat Kanser

Man menceritakan pengalaman hebat yang berhadapan pelbagai cabaran sepanjang tempoh beliau disahkan menghidap kanser paru-paru tahap empat.

Katanya kepada Tok Aki, penyakit yang mampu meragut nyawanya hadir tanpa beliau sedari dengan keadaan diri yang kerap kali tidak sihat dan rasa sakit di bahagian paru-paru adalah gejala awal serangan.

Berkongsi cerita mengenai doktor yang merawatnya selepas mengalami sesak nafas teruk tahun lalu, beliau berkata ketika itu dunianya gelap dan saat itu jugalah hanya air mata mengalir.

Lebih menyedihkan katanya, laporan pemeriksaan tertera dia diserang kanser paru-paru tahap empat.

Bayangkan jika situasi ini berlaku kepada kita, keluarga atau rakan-rakan rapat kita.

Jom Tok Aki kongsikan sedikit petua tradisional berguna untuk melawan Kanser tidak kira apa jua kanser.

* Durian Belanda
Ramai yang kurang tahu mengenai keberkesanan Durian Belanda dalam merawat kanser. Berdasarkan pengalaman dan dari bacaan Tok Aki. Durian Belanda memiliki banyak khasiat untuk merawat Kanser.
Tok Aki sudah mengetahui perkara ini sejak dulu lagi. Tetapi ia sekadar maklumat turun-temurun yang mengatakan ia dapat merawat Kanser.
Berdasarkan penyelidikan, Durian Belanda atau dianggap ‘pohon ajaib’ kepada saintis berperanan menyerang sel kanser secara efektif dan semula jadi, tanpa implikasi lain seperti rasa mual, berat badan turun, rambut gugur, seperti yang terjadi pada terapi kemo.
Ia juga dapat melindungi sistem imunisasi tubuh dan mencegah dari jangkitan selain pesakit memiliki tenaga, sihat ketika melalui proses rawatan.
Cara penyediaan tidak sukar. Ini kerana Durian Belanda boleh dimakan begitu saja kerana rasanya masam dan lemak. Ia juga amat enak dibuat jus. Tok Aki memang sukakannya.

jus-mustajab-gold-sidebar

Kalau bercerita mengenai suplimen moden, suka Tok Aki ingin kongsikan kebaikan produk Dunia Herbs iaitu Jus Mustajab GOLD, jus kesihatan untuk merawat pelbagai penyakit kronik.

Tok Aki yakin ia satu berita gembira kepada semua yang mengidap penyakit merbahaya seperti jantung, darah tinggi, kencing manis, kanser, gout dan buah pinggang kerana Dunia Herbs yang terkenal dengan Losyen Pati Halia menawarkan pasaran dengan produk mujarab untuk penyakit kronik.

Jus Mustajab GOLD antara lain yang boleh dikaitkan dengan penyakit Kanser ialah dapat membantu melawan dan membantutkan pertumbuhan sel-sel Kanser; membekalkan tenaga dalam tubuh badan; melindungi sistem tubuh dan meningkatkan imunisasi badan; dan mengandungi antioksida yang tinggi untuk pembaikan dan penghasilan sel tubuh.

Jus Mustajab GOLD dapat mencegah dan melawan penyakit Kanser. Seharusnya kita patut mencuba produk yang bagus yang dikeluarkan syarikat tempatan yang terkenal.

Lagi pun, harganya tidaklah mahal untuk merawat pelbagai penyakit termasuk Kanser iaitu RM128 (SM) dan RM138 (SS) sebotol (500 ml).

Selamat mencuba petua yang Tok Aki kongsikan dan JANGAN LUPA!!! DAPATKAN JUS MUSTAJAB GOLD. Jadikan ia satu keperluan di rumah anda….

Sekian..

Shares

Leave a Reply