Losyen Mustajab Rose Scents

losyen
Khasiat Bunga Ros Terhadap Manusia
Bunga ros dianggap sebagai ‘Ratu Bunga’ kerana keistimewaannya dan simbolik dalam kehidupan. Ianya bukan saja menjadi lambang cinta tapi keharuman serta kegunaannya sebagai penawar yang boleh merawati pelbagai penyakit. Kesemua bahagian bunga ros mempunyai khasiatnya yang tersendiri samada kelopak, air ros, minyak pati ros dan buah bunga ros memberikan kesan transformatif kepada minda, badan dan pemikiran manusia. Berdasarkan penyelidikan daripada saintis Jerman, mencium bau bunga ros dapat menguatkan daya ingatan mereka yang mudah lupa dan meredakan kebimbangan serta kemurungan atau dengan kata lain, anti-depressi.

Khasiatnya Yang Pelbagai Menjadi Pilihan
Khasiat Bunga Ros yang pelbagai menjadikan ia salah satu bahan yang dipilih untuk menghasilkan Losyen Mustajab Rose Scents. Seperti Losyen Mustajab yang lain, Losyen Mustajab Rose Scents digunakan untuk tujuan urutan dengan sapuan nipis pada tempat-tempat bermasalah seperti perut, pinggul dan peha. Sapukan selepas mandi dan sebelum tidur kerana kulit yang lembap lebih mudah untuk memastikan losyen ini menyerap dengan baik.

Haruman Yang Wangi Dan Menenangkan
Losyen Mustajab Rose Scents boleh digunakan untuk kemana-mana sahaja sama ada ketika ke pejabat atau membeli belah di pasaraya kerana bauan bunga ros yang sangat harum dan menenangkan jiwa si pemakai. Untuk mendapatkan rasa yang lebih optimum, gunakan bersama dengan bengkung dan sedikit urutan. Losyen Mustajab Rose Scents cepat menyerap, tidak melekit dan tidak meninggalkan kesan minyak pada pakaian.

Mudah Dibawa Dan Untuk Waktu Kecemasan
Rasa hangat yang berpanjangan boleh menjimatkan kerana hanya sedikit losyen yang diperlukan untuk sapuan pada tempat bermasalah. Saiznya yang kecil memudahkan untuk dibawa di dalam beg tangan dan boleh digunakan pada waktu-waktu kecemasan atau dibawa ke pusat kesihatan untuk digunakan ketika bersenam.

Kaya Dengan Vitamin
Mengandungi Vitamin A, B3, C, D dan E yang sangat baik untuk kulit dan juga bersifat antiseptik yang amat sesuai untuk masalah ruam dan Eczema.

Wangi dan mudah dibawa kemana-mana sahaja, Losyen Mustajab Pati Halia Rose Scents memang mustajab!!.

logo-kualiti

Harga : SM RM24.00 / SS RM27.00
Kandungan : 100ml
KKM : NOT150304012K

Kegunaan Losyen Mustajab Rose Scents


  • ✓ Digunakan Untuk Urutan Di Bahagian Abdomen Badan

    ✓ Boleh Digunakan Sekerap Mungkin

    ✓ Kegunaan Seisi Keluarga (Kecuali Bayi)


  • .
Shares