Losyen Mustajab Pomegranate Scents

pomegranate
Kandungan Nutrisi Yang Tinggi
Buah delima merupakan salah satu buah yang sangat terkenal dengan kandungan nutrisinya di seluruh dunia. Buah tersebut kebanyakkannya berasal dari India Utara, Pakistan, Iran dan Afghanistan. Selain itu, buah ini juga boleh didapati di Malaysia, Asia Selatan, California, Afrika dan lain-lain. Buah ini yang berwarna oren kekuningan, merah ataupun ungu. Isinya pula berwarna merah jambu dan mempunyai biji yang kecil. Buah delima juga popular dalam bidang perubatan dan kecantikan kerana ia mempunyai kandungan yang sangat baik untuk badan. Perkara ini telah diamalkan sejak beribu tahun yang lalu.

Khasiat Buah Delima
Minyak dalam biji buah delima juga memainkan peranan dalam menguatkan dan membantu lapisan epidermis kulit. Hal ini kerana bijinya juga mengandungi kadar nutrisi yang tinggi. Minyak dalam buah delima juga mempunyai anti oksida yang boleh membantut pembentukan tumor dan barah kulit. Buah delima mengandungi punicic acid, satu bentuk omega 3 yang mengekalkan tahap kelembapan pada kulit.

Diformulasikan Dalam Bentuk Losyen
Losyen Mustajab Pomegranate Scents yang mengandungi ekstrak buah delima mempunyai banyak khasiat yang disesuaikan dengan kegunaan utama Losyen Mustajab.

Rasanya yang hangat sesuai digunakan bersama bengkung, dan sapuan yang kerap untuk mendapatkan kesan yang optimum dan lebih cepat. Baunya yang sangat wangi membolehkan pengguna menggunakan Losyen Mustajab Pomegranate Scents di mana-mana sahaja tanpa perlu risau bauan seperti ubat-ubatan tradisional.

Sesuai Untuk Aktiviti Luar
Losyen Mustajab Pomegranate Scents juga boleh digunakan bersama ketika bersenam dan melakukan aktiviti-aktiviti luar. Sapuan losyen hangat ini sebelum melakukan aktiviti-aktiviti tersebut boleh mengelakkan atau mengurangkan kesakitan akibat aktiviti lasak. Losyen Mustajab Pomegranate Scents yang mudah menyerap serta tidak melekit menjadikannya satu losyen hangat yang sangat istimewa.

Sangat baik untuk kulit dan khasiatnya yang pelbagai, Losyen Mustajab Pomegranate Scents memang mustajab!!.

logo-kualiti

Harga : SM RM24.00 / SS RM27.00
Kandungan : 100ml
KKM : NOT150304010K

Kegunaan Losyen Mustajab Pomegranate Scents


  • ✓ Digunakan Untuk Urutan Di Bahagian Abdomen Badan

    ✓ Boleh Digunakan Sekerap Mungkin

    ✓ Kegunaan Seisi Keluarga (Kecuali Bayi)


  • .
Shares