Losyen Mustajab Pati Halia – Kegunaan Pelbagai Guna

Losyen Mustajab Pati Halia
Kegunaan Pelbagai Guna
Kegunaan seisi keluarga dan losyen serbaguna Losyen Mustajab Pati Halia sememangnya harus dimiliki oleh setiap isi rumah. Sejak mula diperkenalkan pada tahun 2005, Losyen Mustajab Pati Halia Dunia Herbs menjadi perintis bagi produk losyen berasaskan pati halia. Mempunyai ribuan testimoni hebat daripada pelbagai lapisan masyarakat pengguna. Losyen ini yang bersifat tidak melekit dan cepat meresap pada kulit serta mempunyai kehangatan yang sederhana.

Amalan Turun-temurun
Diformulakan dari ekstrak pati halia yang telah diketahui umum banyak fungsi dan khasiatnya. Masyarakat di China dipercayai telah menggunakan halia dalam amalan perubatan sejak 2,500 tahun yang lampau. Mereka bergantung kepada khasiat halia untuk mengatasi pelbagai penyakit seperti masalah kesejukan anggota badan terutama di bahagian tangan dan kaki. Gejala itu berpunca daripada gangguan atau masalah pengaliran darah yang tidak lancar.

Kelebihan Halia
Halia atau nama saintifiknya ‘Zingiber officinale Roscoe’ dari keluarga ‘Zingiberaceae’ kaya dengan kandungan kalium, fosforus dan kalsium, protein, karbohidrat, gentian, vitamin C dan niasin. Khasiat halia dalam merawat pelbagai penyakit bukan saja diketahui menerusi kaedah tradisional malah telah dibuktikan oleh pakar-pakar perubatan moden. Menurut satu laporan, kandungan aktif dalam halia yang dikenali sebagai ‘Gingeroles’ memberi kesan apabila ia meresap ke dalam badan.

Losyen Mustajab Pati Halia keluaran Dunia Herbs terbukti mempunyai banyak kelebihan serta kegunaannya. Ianya mudah dibawa kemana sahaja dan sesuai untuk pelbagai lapisan masyarakat (Tidak sesuai untuk bayi).

logo-kualiti

Harga : SM RM23.00 / SS RM26.00
Kandungan : 130ml
KKM : NOT170702251K

Kegunaan Losyen Mustajab Pati Halia


  • ✓ Digunakan Untuk Urutan Di Bahagian Abdomen Badan

    ✓ Boleh Digunakan Sekerap Mungkin

    ✓ Kegunaan Seisi Keluarga (Kecuali Bayi)


  • .

Q & A Produk Losyen Mustajab Pati Halia

Q : Apakah warna tiub Losyen Mustajab Pati Halia ini?

A : KUNING

Q : Berapakah isi kandungan dan harga losyen ini?

A : 130 ML DAN HARGA SEM – RM22.00 / SS – RM25.00

Q : Siapakah yang sesuai menggunakan Losyen Mustajab Pati Halia berwarna Kuning ini?

A : WANITA, LELAKI, WARGA EMAS DAN KANAK-KANAK

Q : Berapakah tahap kepanasan losyen ini mengikut nombor dibawah ini :-

1 – Sejuk
2 – Tidak Panas
3 – Kurang Panas
4 – Panas
5 – Lebih Panas
6 – Sangat Panas

A : NOMBOR 4 – PANAS

beauty herbs

Shares