JUS MUSTAJAB GOLD – Penemuan Formulasi Terkini

jus mustajab
Bismillahirrahmanirrahim.

Sukacita dimaklumkan, pihak Dunia Herbs ingin memperkenalkan satu lagi produk baru iaitu “Jus Mustajab Gold” yang merupakan produk minuman untuk penjagaan kesihatan yang berasaskan ekstrak halia dan ektrak Belalai Gajah serta herba lain yang terbaik dan berkualiti.

Produk Jus Mustajab Gold ni dijangka dapat menarik hati pengguna dari segi harga yang sangat Berpatutan , ‘packaging’ yang menarik dan mewah dan lagi jus ini telah pun diuji keberkesanannya melalui ujian darah ke atas 5 orang testimoni pesakit darah tinggi dan Kolestrol tinggi yang mana keputusan ujian menunjukkan penurunan yang sangat positif pada bacaan Kolestrol dan darah tinggi pada kelima-lima orang testimoni itu dengan hanya sebotol pengambilan Jus Mustajab Gold.

Khasiat Nilai Sejuta

Jus Mustajab Gold  umpama khasiat yang bernilai sejuta ringgit kerana ianya dirumus khas dari bahan-bahan terpilih dan bermutu tinggi dalam membantu merawat dan mencegah perbagai permasalahan kesihatan  lelaki dan wanita.

Jus Mustajab Gold ini yang bertindak sebagai ‘Super Natural Antibiotik’ sangat baik diamalkan bagi mereka yang mempunyai masalah Kolestrol tersumbat pada saluran darah dan penyakit tiga serangkai iaitu darah tinggi , diabetes dan serangan jantung.

Gabungan bahan penting dan utama  seperti daun Belalai Gajah juga merupakan  salah satu bahan antioksidan yang tinggi dapat membantu untuk penyakit kanser serta bersifat anti tumor dan anti penuaan.

Jus yang pelbagai guna ini sangat membantu menyah toksin dan merawat masalah pencernaan,menjaga kestabilan  gula dalam darah,memberi tenaga dan membaik pulih sistem saraf disamping membantu menyembuhkan gastrik ,sembelit dan perbagai lagi masalah kesihatan.

Yang penting,jus ini sangat bernilai dan amat diperlukan oleh semua kerana ianya  merupakan satu penemuan formulasi terkini dari anugerah alam  semulajadi yang bertindak sebagai rawatan alternatif yang dapat mengurangkan kos rawatan moden kepada perbagai penyakit bagi menjamin kesihatan  seluruh rakyat malaysia khasnya dan dunia am nya

Jus Mustajab Gold dijangka akan mula berada dipasaran pada 20 mac ini .Boleh dapatkan dikedai- kedai jamu produk kesihatan dan kecantikan yang berdekatan dengan anda atau boleh dipesan melalui facebook atau whatsapp di nombor  019-6569917.

Info Produk :

Harga : (SM) RM128.00 / (SS) RM138.00
Kandungan : 500 ml
Cara Pengambilan : Ambil 2 sudu besar setiap pagi dan malam

Jus Mustajab Gold – Betul-Betul Lega!

INFO LANJUT TENTANG PRODUK & TESTIMONI : >> KLIK DISINI <<

Shares

Leave a Reply