Cara Hilangkan Dagu Berlapis

dagu berlapis

Masalah dagu berlapis ni memang sangat merimaskan, ye dak? Bila pakai tudung pun rasa tak selesa kan. Ini antara tips untuk hilangkan dagu berlapis :-

1. Keep yourself hydrated. So as usual you guys kena minum banyak air kosong. Face bloated mungkin terjadi sebab you guys kurang minum air.

2. Diet seimbang. Kurangkan pengambilan makanan yang berlemak dan bergula, lebihkan makan buah-buahan dan sayuran.

3. Breakfast, untuk tingkatkan metabolism badan.

4. SAY NO TO ALCOHOL AND SMOKING!

5. Keep yourself active. Lakukan senaman sekurang-kurangnya 2 hingga 3 kali seminggu dan at least 30 minit setiap sesi!

6. Dapatkan tidur yang secukunya 7-8 jam sehari. NO COMPROMISE!

7. Apply Losyen Mustajab (dengan sapuan nipis) pada bahagian bawah dagu dan buat urutan secara menaik.

8. Dah apply Losyen Mustajab, dah urut semua.. apa lagi, buat lah CHIN LIFT or kissing the sky exercise. Caranya, dongakkan kepala and trying to kiss the sky. Thats it! Mudah kan?


  • Pilihan Oki Untuk Seisi Keluarga

    slide halia

  • Pilihan Oki Ketika Berpantang

    slide limau

  • Pilihan Oki Untuk Pelangsingan Badan

    slide halia

  • Pilihan Oki Untuk Aktiviti Lasak

    slide limau

* Kesemua produk dari Dunia Herbs ini mudah didapati di toko² atau kedai jamu dan hypermarket di seluruh Malaysia!

Talian Khidmat Pelanggan : 017-3798861

Whatsapp : Klik Terus Disini

Shares

Leave a Reply