4 Tips ‘Simple’ Untuk Turunkan Berat Badan!

4 TIPS TURUNKAN BERAT BADAN

Selain bersenam, menjaga diet seimbang juga penting untuk menurunkan berat badan. Kalau nak cepat turunkan berat, make sure you guys :-

✔️ Ambil breakfast setiap hari. Jangan tinggalkan makan breakfast kerana ia mengekalkan tenaga sepanjang hari. Anda skip breakfast, pada waktu tengahari anda akan jadi terlalu lapar dan menyebabkan anda ambil makan tengahari dengan portion yang lebih banyak dari yang sepatutnya.

✔️ Cut off yout sugar intake! Yes, bagi anda yang betul betul nak turunkan berat badan, tinggalkan segala jenis manisan dan minuman manis dan bergas. Kena juga ambil makanan/manis untuk satisfy cravings? Mungkin you guys boleh treat yourself pada hari cuti dengan sedikit makanan / minuman manis.

✔️ Minum air kosong adalah lebih baik, bukan sahaja dapat buang toksin dalam badan malah menjadikan kulit lebih sihat dan lebih cerah dan lebih glowing. Taknak ke?

✔️ Last but not least, kurangkan makan makanan yang berlemak, berminyak, dan elakkan makan junk food dan fastfood. Selain boleh menyebabkan berat badan bertambah jika dimakan dengan kerap, makanan seperti fastfood ni memang sangat tak berkhasiat dan tidak baik untuk kesihatan. Tapi kalau dah teringin sangat, makan je.. cuma janganlah hari hari teringin. huhu.

Anda boleh mencuba tip-tip sihat di atas sambil mengamalkan LOSYEN MUSTAJAB EXTRA HOT untuk kesan yang lebih cepat dan efektif tanpa perlu berhabis wang beribu-ribu ringgit! 🙂


Losyen Mustajab Extra Hot dirumuskan khas dengan ekstrak halia yang lebih tinggi untuk kegunaan dalam proses pelangsingan badan.

Khasiat halia yang pelbagai sememangnya diketahui umum dan mempunyai manfaat khusus seperti menyingkir angin dari badan dan mengempiskan perut.

Selain dapat membantu melangsingkan badan dan mengempiskan perut yang buncit, losyen ini juga mampu membantu mengurangkan kesan selulit di peha, pinggul dan perut.

Rasa hangat yang berpanjangan ianya memberikan rasa selesa dan nyaman kepada pengguna.

Khasiat halia yang dipercayai sejak turun temurun untuk mengempiskan perut dan melangsingkan badan kini lebih mudah digunakan dengan adanya Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot.

Pelangsingan badan menjadi lebih efektif dengan Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot yang diakui sememangnya mustajab!!.

Harga : SM RM25.00 / SS RM28.00
Kandungan : 130ml

* Kesemua produk dari Dunia Herbs ini mudah didapati di toko² atau kedai jamu dan hypermarket di seluruh Malaysia!

Talian Khidmat Pelanggan : 017-3798861

Whatsapp : Klik Terus Disini

Shares

Leave a Reply